https://dviraciudalys.lt/en/katalogas/padangos/padangos-dviraciams/padanga-dviraciui?id=14257
1

Padanga dviračiui Maxxis 27.5 x 2.40 WT Minion DHR II TR bekamerinė

Kaina: 54.00€



Kiekis
- +

Prekė pristatoma per 2 -3 darbo dienas

Konsultacija +370-630-05025, +370-652-08302

PREKĖS INFORMACIJA

    apibūdinimas
    61-584, triple compound 3C Maxx Terra, apsauga nuo pradūrimo EXO, 960 g, 50 PSI, 60 TPI, sulankstoma, bekamerinė, E-Bike 25 km/h
    Prekės Nr.
    646M
    Prekinis ženklas
    Maxxis
    Modelis
    27.5 x 2.40 WT Minion DHR II TR
    UNI
    ETB85962100
    Produkto informacija

    Su praplatintais gumbais padangos šonuose, kad suteiktų daugiau atramos, kas suteikia puikų manevringumą. Centrinę protektoriaus dalį sudaro nuožulnūs gumbai, kurie pageriną akseleraciją, o grioveliai juose padeda užtikrinčiau jaustis pasvirus dviračiui. Irklų formos gumbai gerai sukimba su paviršiumi stipraus stabdymo metu, kas padeda suvaldyti dviratį. Puikiai tinka naudoti kartu su Minion DHF dviračio gale, norint turėti agresyvaus važiavimo derinį bekėlės trasose.

    Kategorija: Trail, Enduro, Downhill
    Paskirtis: važiavimui visomis trasos sąlygomis
    Rekomenduojama montuoti: gale
    Dydis ETRTO: 61-584
    Gumos mišinys: triple compound 3C Maxx Terra
    Apsauga nuo pradūrimo: EXO
    Svoris: 960 g
    Maksimalus slėgis: 50 PSI
    Karkaso tankumas (TPI): 60 TPI
    Padangos tipas: sulankstoma, bekamerinė
    Tinka e-dviračiui važiuojant iki 25 km/val greičiu

    Technologijos
    3C MAXXTERRA
    Maxxis 3C MaxxTerra yra trijų sluoksnių gumos mišinys, naudojamas visoje Maxxis kalnų padangų linijoje. 3C MaxxTerra mišinys užtikrina geresnį sukibimą nei 3C MaxxSpeed bei mažesnį protektoriaus dėvėjimąsi ir mažesnį pasipriešinimą riedėjimui nei 3C MaxxGrip, todėl jis idealiai tinka važiavimui trasose įvairiomis sąlygomis.

    EXO apsauga nuo pradūrimo
    EXO yra pradūrimui ir dilimui atspari medžiaga, dedama ant daugelio Maxxis kalnų dviračių ir gravel padangų šonų. Ši tanki medžiaga yra lengva ir labai lanksti, todėl ji nekeičia padangos veikimo savybių. Rinkitės EXO apsaugą nuo pradūrimo norėdami turėti patvarias padangas važiuodami gravel, XC ar lengvesniais miško keliais.

    TUBELESS READY
    Bekamerinės padangos suteikia dviratininkui daug privalumų: galimybę važiuoti su mažesniu oro slėgiu padangose - tai pagerina sukibimą; mažesnį pasipriešinimą riedėjimui, lyginant su kamerinėmis padangomis. Taip pat, jeigu padanga praduriama- daug lėčiau prarandamas slėgis, nes nėra kameros. Bekamerinės padangos yra pažymėtos raidėmis „TR“ ant šoninės sienelės.

    WIDE TRAIL (WT)
    Wide Trail (WT) konstrukcija optimizuoja padangos protektoriaus išsidėstymą ir profilį ant šiuolaikinių platesnių ratlankių. Tradicinės padangos yra suprojektuotos atitikti senesnius ir siauresnius ratlankius ir gali iškreipti padangos profilį, kas sumažina našumą. WT padangos yra optimizuotos 35 mm vidiniam ratlankio pločiui, tačiau įrodyta, kad jos tinkamos ir 30 - 35 mm pločio ratlankiams.
    Maxxis Wide Trail XC padangos yra optimizuotos naudoti su 30 mm vidinio pločio ratlankiais, tačiau jos puikiai veiks ir ant siaurų iki 25 mm ratlankių. Maxxis nerekomenduoja platesnių nei 30 mm ar siauresnių nei 25 mm ratlankių.